Selamat Datang Ke Blog Aiman Fotografi








Blog Ini Masih Dalam Proses Pembinaan

#1 Wordless Wednesday

Assalamualaikum dan salan sejahtera kepada blogger-blogger Malaysia.Korang apa khabar.Aiman sihat,lama betul tak update.Tunggu idea masuk dalam kepala,barulah update.(Malas betul tuan blog ni nak update.heheheh).Jom Baca Lagi


 Apa itu "Wordless Wednesday" ? Maksud Wordless Wednesday ialah pada hari rabu,semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut.Biar gambar menceritakan tanpa letak penjelasan.

Selepas siap post WW,anda hanya perlu ping di fanpage Wordless Wednesday.

mengikut Eman,event WW ni berlaku setiap hari Rabu.WW ini diwujudkan kerana ia satu agenda yang menarik dalam dunia blogging.Pertama kali Aiman join Wordless Wednesday ni.Gambar untuk Rabu ini ialah :

Ceritakan Apa yang anda lihat dalam gambar di atas ini.

Sampai di sini sahaja post WW.Renung-renungkan,jangan sampai termenung.

6 Komen Yang Diterima:

simanis said...

Apa yg dilihat ialah seperti tuan tanah sedang membuat percubaan mendirikan khemah hehehehe

Afieshot said...

betul tu akak.pertama kali aiman buat post ww tu macamm percubaan jugaklah.hhehehe

The Sharkox said...

betul ka cara pasang khemah tu dik?

Afieshot said...

betul.nasib baik la cikgu ada.kalo tidak dah tak macam khemah

Nor Fadila Rosli said...

hye adik akak singgah sini n follow..
sudi tak jadi rakan blogger akak?
ni link akak ye..:)

http://blogakufadila.blogspot.com

Afieshot said...

akak dila : sudi je